Ons team


Dierenarts Hilde Vissenaekens

Ik ben Hilde Vissenaekens, geboren op 7 oktober 1982. Al op zeer jonge leeftijd wist ik dat ik dierenarts wilde worden. Dieren zijn altijd mijn grote passie geweest. Als klein meisje heb ik altijd veel huisdieren gehad: eenden, kippen, vissen, … . Voor mijn tiende was ik bang van honden maar dit veranderde toen ik op mijn tiende verjaardag een hondje kreeg van mijn grootvader. Ik heb twaalf mooie jaren gehad met Tina, mijn trouwe viervoeter.

In juni 2007 behaalde ik mijn diploma Diergeneeskunde (optie kleine huisdieren) in Gent. Ik heb eerst ervaring opgedaan in meerdere praktijken om dan in september 2010 mijn eigen praktijk op te starten in Tielt-Winge. Sindsdien is de praktijk zodanig gegroeid dat onze vorige ruimte te klein werd. Daarom hebben we de gehele benedenverdieping omgebouwd tot één grote gemoderniseerde praktijk met verschillende gespecialiseerde ruimten. Zo kunnen we u en uw dier nog beter van dienst zijn.

Mijn man Davy en ik hebben drie kinderen, Kobe, Timo en Dahlia. We proberen hen respect voor dieren bij te brengen door hen mee te laten zorgen voor onze huisdieren. We hebben dan ook heel wat dieren en de kindjes zijn er gek op. Wij hebben poezen, border collies, cavia’s, schildpadden en schapen.

Ikzelf ben bijzonder gepassioneerd door schildpadden. Ik ben reeds 15 jaar trotse eigenaar van verschillende soorten schildpadden. Zo heb ik onder andere Griekse landschildpadden, breedrandlandschildpadden, Sporenschildpadden, Kolenbranders, Afrikaanse moerasschildpadden, westelijke sierschildpadden, roodwangen, geelwangen,… Ik ben dan ook al jarenlang lid van de Nederlands-Belgische Schildpadden Vereniging. Ik heb dus jarenlange ervaring met het behandelen en hanteren van schildpadden.

In mijn vrije tijd spendeer ik heel wat uurtjes aan lezingen en bijscholingen om up-to-date te blijven van de meest recente ontwikkelingen op vlak van diergeneeskunde. We vinden dit zeer belangrijk omdat we zo onze patiënten steeds de beste dienstverlening kunnen blijven bieden. Verder kopen we ook regelmatig nieuwe boeken over ziekten bij allerlei diersoorten om zo onze kennis te vergroten.

Team_Hilde

Assistente Jiska Lahey

Hallo, ik ben Jiska Lahey. ik ben geboren op 2 oktober 1997. Dieren zijn van kinds af aan mijn grote passie.
Thuis heb ik ook altijd heel wat huisdieren gehad, dus ik kan me geen leven zonder dieren voorstellen.


In 2020 ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente aan de Thomas more hogeschool in Geel. Op mijn stage heb
ik vooral ervaring kunnen opdoen met honden, katten en konijnen. Deze ervaring wordt nu aangevuld met een hele waaier aan diersoorten
(reptielen, vogels, knaagdieren…), wat de job extra leuk en afwisselend maakt.


In mijn vrije tijd ga ik veel lopen en wandelen met mijn trouwe viervoeter, Lola (nova scotia duck tolling retriever).
Verder breng ik regelmatig nog wat tijd door in de keuken voor mijn hobby’s bakken en pralines maken.

Team_Jiska

Dierenarts Henk Pardon

Voor alle orthopedische ingrepen kunnen we rekenen op onze orthopedist Henk Pardon. Hij is een gewaardeerd orthopedist die meermaals per jaar zijn kennis update door naar verscheidene buitenlandse congressen te gaan. Bij Henk is je huisdier in goede handen voor ingrepen zoals herstel van fracturen, kruisbanden,… .

Team_Henk

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.